Finska.

Tehrään niinku luvataan

 
Jätepuristimet
Finskan pakkaavat Combikontit ovat jämerä ratkaisu, kun jätettä syntyy paljon ja halutaan puristaa se pienenpään tilaan ja harventaa tyhjennysvälejä. Combikontin voi vuokrata tai ostaa omaksi. <br /><br />Hygieeninen, tilaa säästävä ratkaisu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaupalle ja teollisuudelle. Kontti sopii erinomaisesti lähes kaikille jätejakeille.

Käyttämämme Combi-jätepuristimissa puristinosa on kiinteästi kiinni kontissa. Suomalaiset, korkealaatuiset jätepuristimet tarjoavat tehokkaan ja taloudellisen ratkaisun jätteenkäsittelyyn vaativimmissakin olosuhteissa. Puristimien voimakas moottori, käytännöllinen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät niistä erinomaisen valinnan erilaisiin paljon jätettä synnyttäviin kohteisiin.

Meiltä saat myös trukilla tai pumppukärryillä siirreltävät Binge-jätevaunut, joiden tyhjentäminen käy käden käänteessä vaikka suoraan lavalle. Bingen nerokkuus piilee vaunun pohjassa, joka avautuu ja sulkeutuu trukin haarukkaa levittämällä. Jäteastian tyhjentäminen käy nopeasti ja ennen kaikkea turvallisesti.


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

* -merkityt kohdat ovat vaadittuja tietoja.

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito