Finska.

Luotettava yhteistyökumppani
jo vuodesta 1973

Roskien lajittelu ja kuljetus

Ympäristö kiittää lajittelijaa

Keräämme erikseen poltettavat jätteet eli energia- ja sekajätteen sekä biojätteet niin pientaloista, taloyhtiöistä kuin yrityksistä. Erilliskeräys on mahdollista myös usean kiinteistön kimppana. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, p. 010 205 5010 tai asiakaspalvelu@finska.fi.

Toimialueellamme jokaisen kotitalouden ja vapaa-ajanasunnon on liityttävä järjestettyyn jätteenkuljetukseen. Vaihtoehtoja ovat oma jäteastia kiinteistöllä tai kimppa-astia naapurin kanssa. Voit itse valita haluamasi jätteenkuljettajan. Astian pisin tyhjennysväli taajama-alueella on 2 viikkoa, haja-asutusalueella 4 viikkoa.

Ehjä ja siisti, pyörillä kulkeva jäteastia on ystävällinen paitsi silmälle, myös kuljettajalle ja ympäristölle. Astiassa jätteet pysyvät piilossa ja luonto kiittää säästyneistä jätesäkeistä.

Lajitteluohjeita


Poltettavat jätteetJotta yhteispeli sujuisi hymyssä suin  • sijoitathan jäteastian helppokulkuiseen paikkaan, lähelle tietä

  • laitathan jäteastiaan vain sinne kuuluvia jätteitä

  • merkitsethän selvästi kaivon kannen paikan

  • harjaathan kaivon kannet näkyviin talviaikana

  • hiekoitathan talviaikaan väylän jäteastialle tai kaivolle

  • pidäthän koirasi kytkettynä, vaikka se olisikin ihan kiltti

Tee tilaus

* -merkityt kohdat ovat vaadittuja tietoja. Voit nopeuttaa palveluamme täyttämällä asiakasnumeronne. Näin tilauksenne rekisteröityy heti ilman erillistä varmistusta puhelimitse.

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito