Finska.

Luotettava yhteistyökumppani
jo vuodesta 1973

VarastoFinska

Varastointi

Hyvin hoidettu, tehokas varastointi vaatii kunnon tilat, toimivat laitteet sekä tietenkin ammattitaitoisen henkilökunnan. Kansainvälistä kauppaa tekevät asiakkamme arvostavat yrittäjähenkistä ja laadukasta palvelua. Monet asiakkuutemme ovat kestäneet yli vuosikymmenten. Finskalla koko henkilökunta tekee parhaansa ja tuntee asiakkaan tarpeet.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Finskan vuokrakontti

Finskan vuokrakontti on mainio ratkaisu tilapäiseen – tai vaikka pidempäänkin – tilantarpeeseen. Konttimme ovat siistejä ja hyväkuntoisia, ne vahvistavat huoliteltua kuvaa myös käyttäjästään. Haluamme tehdä kontin vuokraamisesta helppoa: kerro meille, mitä haluat tehdä, me hoidamme tarpeeseen sopivat kontit oheistarpeineen.

Meiltä saat kontit perille toimitettuna, tuomme ja noudamme kontin puolestasi. Halutessasi voimme varastoida kontin terminaalissamme.

>> Lue lisää ja tee tilaus

MuuttoFinska

Ei enää revenneitä pahvilaatikoita! Kunnon välineillä muuttaminen sujuu joutuisasti ja tavarat säilyvät ehjänä. Finskan muuttolaatikot ovat kestävää muovia, niitä on helppo käsitellä ja pinota.

Muuttolaatikot soveltuvat yhtä hyvin kodin kuin yrityksenkin muuttoihin. Laatikoiden lisäksi saat Finskalta myös tarvittavat pakkausmateriaalit sekä luonnollisesti myös kuljetuksen.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito