Finska.

Luotettava yhteistyökumppani
jo vuodesta 1973

Ympäristöhuollon kumppani

Roskien lajittelu ja kuljetus

Pakkaaja-automme kiertää keräämässä kotitalouksien ja yritysten jätteitä talousalueellamme. Pientaloasukkaiden ei tarvitse lajitella biojätteitä erikseen, yli viiden asunnon taloyhtiöillä on oltava biojätteelle oma astia.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Vaihtolavat

Vaihtolava on oiva apu rakennustyömaalle, piha- ja suursiivouksiin tai teollisuuden tuotantojätteiden keräämiseen. Vaihtolavalla jätteet pysyvät siististi yhdessä paikassa ja ne on helppo kuljettaa pois työmaalta. Vaihtolavan hinta muodostuu lavan vuokrasta, kuljetusmaksusta sekä lavan sisällön mukaisesta jätteenkäsittelymaksusta. Risu- ja puujäte (ei painekyllästetty) ilman käsittelymaksua.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Loka-auton palvelut

Imuautomme tyhjentää niin likakaivot kuin täyttyneet pintavesi- ja hiekan- sekä öljynerotuskaivot talousalueellamme. Voit myös tehdä sopimuksen kaivojen tyhjentämisestä säännöllisesti ilman erillistä tilausta. Tukkeutuneet viemärit saavat avun painehuuhtelusta, jolla suurempikin tukos saadaan liukenemaan. Painehuuhtelulla voimme puhdistaa myös sadevesikaivot ja -linjat.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Vuokravessa

Finskan Vuokravessa sopii helpotukseksi ulkoilmatapahtumista perhejuhliin, työmaille tai vaikka kesäkahvilan vakituiseksi käymäläksi. Valikoimastamme löydät sopivat käymälät vuokralle sopivaksi ajaksi myös suurempiin tapahtumiin.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Syväkeräys

Syväkeräysastia pitää jätepisteen siistinä ja tarjoaa ratkaisun perinteisille jätesäiliöille tyypilliseen hajuongelmaan. Maaperän viileys auttaa minimoimaan hajun muodostumista myös lämpimällä säällä. Lasinkeräyksessä syväsäiliö vaimentaa tehokkaasti särkymisestä syntyvät äänet.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Jätepuristimet

Finskan pakkaavat Combikontit ovat jämerä ratkaisu, kun jätettä syntyy paljon ja halutaan puristaa se pienenpään tilaan ja harventaa tyhjennysvälejä. Combikontin voi vuokrata tai ostaa omaksi. 

Hygieeninen, tilaa säästävä ratkaisu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kaupalle ja teollisuudelle. Kontti sopii erinomaisesti lähes kaikille jätejakeille.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Astiat ja tarvikkeet

Täyden palvelun Finskalta saat myös kaikki tarvitsemasi pienastiat ja tarvikkeet jätehuollon tarpeisiin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

>> Lue lisää ja tee tilaus

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito